2021 година

От рано се почваме, НО нека да ви покажем и една от изненадите ,за които обещахме. Рок Елешница 2021 година ще е 3 дни! Нека да се порадваме заедно за 10-та година подред малко повече време .... а що се отнася до групите ... ето ги и тях ! 

Група Цунами ще залее сцената на Рок Елешница на 2ри юли !!! Пригответе си бански костюми 🧜‍♀️🧜🧜‍♂️
Добро Утро от с. Елешница и Пънк Кралицата на България! 💥 Милена Славова 3 юли Рок Елешница💥
Време е да продължим с новините! Група ЕР ГОЛЯМ !!! 🤘🤘🤘
Ние хората от с.Елешница считаме група Епизод за неотлъчна част от всеки национален празник и сме горди да Ви кажем, че тази година ще са част от 10 годишнината на фестивала ни !

Тази година Baron Chameleon ще свири на тридневния фестивал Rock Eleshnitsa. 🎯 Датите са 1-ви, 2-ри и 3-ти юли.
Очакваме ви на 1-ви юли , когато ще свирим с други интересни групи, които предстои да бъдат оповестени 🤠🎸.
Следете на страницата ни за допълнителна информация🙂
Ето го и последната ни звезда !!! Васко Кръпката и Подуене Блус Бенд, дами и господа !!! Скоро очаквайте и разпределението на групите по дни и бавно и славно към Рок Елешница … не остана време !!! 🤟🤟🤟🤟
Ето ни и със следващата новина – Група КИКИМОРА !!! Положението започва да се затопля … следващата стъпка ще е направо в гърлото на вулкана !🌋🌋🌋🌋 01,02 и 03 юли 🌋🌋🌋
Българската сензация от “България Търси Талант” музикално училище ” Престо” Благоевград, ще са душата на компанията и през трите дена на Рок Елешница тази година ! Все пак трябва да запазим духа на рока, като го предаваме на младото поколение … Но нека да видим, тези малчугани май има какво да ни научат нас !!!

Ние от Рок Елешница знаем, че изминалата година беше трудна за всички ни. Но е време да обърнем нова страница и да започнем да мислим за психическото ни здраве, трудния етап е към своя край и вече е време да погледнем към нещата от забавната страна. Тази година се навършват 10 години откакто възобновихме традицията на рок мечтата в Елешница, нека да започнем да мислим за това как ще прекараме лятото. Както обещахме ще има изненади. Не случайно логото на фестивала е птица феникс ... нека това да е нашето мото тази година - след трудния период се възраждаме от пепелта.

ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА Eliv Photos ЗА ХУБАВИТЕ ФОТОГРАФИИ НАПРАВЕНИ НА ОСМОТО ИЗДАНИЕ 05.07 И 06.07.2019г.

 
 
 


 

РОК ЕЛЕШНИЦА ви осигурява прекрасно място за опъване на палатки или паркиране на кемпери/каравани. Осигурен е и кетъринг, който ще работи денонощно през двата дни на фестивала. Също така ще има постоянна течаща вода и химически тоалетни.

ВХОД СВОБОДЕН!

Гостуващи групи 

РОК ЕЛЕШНИЦА 2019  СНИМКИ

GPS: 41°52’18.9″N 23°37’39.1″

 YouTube:  https://www.youtube.com/channel/UCXJCxeguVr01wIJMUVWlnQA

 ФЕЙСБУК СТРАНИЦА : https://www.facebook.com/rockeleshnitsa

GPS: 41°52’18.9″N 23°37’39.1″E